Кошик
10 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

+380 (50) 400-46-63
+380 (50) 400-46-63
+380 (98) 406-46-63
Інтернет-магазин "ABILE"
Кошик

Розстоєчну електрошафа РОСС Savanna-3,5/380-216

145 454 

  • Під замовлення
clockВідправка з 04 травня 2024
Розстоєчну електрошафа РОСС Savanna-3,5/380-216
Розстоєчну електрошафа РОСС Savanna-3,5/380-216Під замовлення
145 454 
+380504004663
  • +380 (50) 400-46-63
    Отопительное оборудование
  • +380 (50) 400-46-63
    Холодильное и хлебопекарское
  • +380 (98) 406-46-63
    Приборы газового контроля
+380504004663
  • +380 (50) 400-46-63
    Отопительное оборудование
  • +380 (50) 400-46-63
    Холодильное и хлебопекарское
  • +380 (98) 406-46-63
    Приборы газового контроля
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Розстоєчну шафу призначений для остаточної розстойки дріжджових тістових заготовок, а також быстрозамороженных напівфабрикатів з дріжджового тіста перед випіканням.

Тривалість остаточної розстойки залежить від сорту та якості борошна, від розважування шматка тіста, способу випічки, рецептури тіста, температури і вологості в расстоечном электрошкафу.

У электрошкафу автоматично підтримується мікроклімат з температурою від 35 до 400С і вологістю від 75 до 85 %. Підвищена температура необхідна для прискорення бродіння тіста, а підвищена вологість для запобігання утворення на поверхні тіста висохлої плівки-скоринки, яка при випічці призводить до розривів на поверхні хлібобулочних виробів.

Для того, щоб під час вистоювання тісто не висихало, в электрошкафу передбачена система парозволоження, яка працює за принципом «паровій бані».

При використанні розстоєчної шафи в технологічному процесі хлібопечення відбувається відновлення пористої структури (збільшення в об'ємі в 2-2,5 рази), накопичення смакових і ароматичних речовин в тістових заготовках.

Конструкція расстоечных шаф.

Являє собою металеву конструкцію прямокутної форми, складається з герметичного нержавіючого внутрішнього кожуха і зовнішньої обшивки. На бічній панелі розстоєчної шафи розташований електронний пульт управління. Контроль вологості здійснюється за допомогою датчика вологості. Контроль мікроклімату всередині камери здійснюється за допомогою датчика температури. Скляні двері з гумовим ущільнювачем по периметру дозволяють оператору спостерігати за процесом расстойки. На підлозі електрошафи є напрямні профілі для заїзду візки. Ліворуч і праворуч над напрямними профілями розміщені два нагрівальних елемента, закриті захисними кожухами. З лівого боку растоечного шафи, в пультовом відсіку, розташовані бачок пароутворювача і пароутворювач, які служать для підтримки необхідної вологості.

Пароутворювач являє собою герметичний короб прямокутної форми, у якого знизу розташований штуцер для підведення води, а зверху патрубок для відводу пари. У внутрішню порожнину короби вводиться нагрівальний елемент - ТЕН. Короб закривається герметичною кришкою.

Область застосування расстоечных шаф:

Розстоєчні шафи використовуються практично у всіх великих та малих хлібопекарських і кулінарних виробництвах, а також в таких закладах як:

  • кафе, ресторани та заклади фаст-фуду;
  • міні-пекарні;
  • піцерії;
  • заводські, шкільні їдальні, а також кухні дошкільних освітніх закладів.
Характеристики
Основні
Номінальна споживана потужність4 кВт
Колір корпусуСірий
Мінімальна робоча температура35 град.
Номінальна напруга380 В
Максимальна робоча температура40 град.
Відносна вологість75 %
Країна виробникУкраїна
Гарантійний термін24 міс
Джерело живленняЕлектрика
Тип управлінняЕлектронне
ВиробникРОСС
Вид обладнанняПекарська/розстоєчна шафа
Сфера использованияХарчова промисловість
ОсобливостіФункція парозволоження, Автоматичне регулювання температури
Матеріал корпусуСталь
Габаритні розміри
Ширина1240 мм
Висота2440 мм
Вага370 кг
Довжина1440 мм
Інформація для замовлення
  • Ціна: 145 454 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner