Розстібний електрошкаф РОСС Savanna-3,5/380-216
145 454 ₴
- Під замовлення
- +380 (50) 400-46-63Отопительное оборудование
- +380 (50) 400-46-63Холодильное и хлебопекарское
- +380 (98) 406-46-63Приборы газового контроля
Розстібна шафа призначена для остаточного розстоювання дріжджових тестових заготівок, а також швидкозаморожених напівфабрикатів із дріжджового тіста перед випічкою.
Тривалість остаточного розстоювання залежить від сорту та якості борошна, від розсипа шматка тіста, способу випікання, рецептури тіста, температури та вологості в розстібному електрошкафу.
В електрошкафу автоматично підтримується мікроклімат із температурою від 35 до 400З і вологістю від 75 до 85%. Підвищена температура необхідна для прискорення бродіння тіста, а підвищена вологість для запобігання утворенню на поверхні тіста висохлої плівки-корочки, яка під час випікання призводить до розривів на поверхні хлібобулочних виробів.
Для того, щоб під час розстоювання тісто не висихало, в електрошкафу передбачена система парозволоження, яка працює за принципом «парової бані».
Під час використання розстібної шафи в технологічному процесі хлібопічення відбувається відновлення пористої структури (збільшення в об'ємі 2-2,5 рази), накопичення смакових і ароматичних речовин в тестових заготовках.
Конструкція розстібних шаф.
Являє собою металеву конструкцію прямокутної форми, що складається з герметичного неіржавкого внутрішнього кожуха та зовнішньої обшивки. На бічній панелі розстібної шафи розташований електронний пульт керування. Контроль вологості здійснюється за допомогою датчика вологості. Контроль мікроклімату всередині камери здійснюється за допомогою датчика температури. Скляні двері з гумовим ущільнювачем периметром дають змогу оператору спостерігати за процесом розстоювання. На підлозі електрошкафа є напрямні профілі для заїзду візка. Ліворуч і праворуч над напрямними профілями розміщені два нагрівальні елементи, закриті захисними кожухами. З лівого боку розтяжної шафи, у пультовому відсіку, розташовані бачок пароутворювача та пароутворювач, які слугують для підтримання необхідної вологості.
Пароутворювач являє собою герметичний короб прямокутної форми, у якого знизу розташований штуцер для підведення води, а зверху патрубок для відведення пари. У внутрішню порожнину короба вводиться нагрівальний елемент — ТЕН. Короб закривається герметичною кришкою.
Сфера застосування розстібних шаф:
Розстібні шафи використовуються практично у всіх великих і дрібних хлібопекарних і кулінарних виробництвах, а також у таких закладах, як-от:
- кафе, ресторани та заклади фастфуду;
- мінібулькові;
- піцерії;
- заводські, шкільні столові та кухні дошкільних освітніх закладів.
Основні | |
---|---|
Номінальна споживана потужність | 4 кВт |
Колір корпусу | Сірий |
Мінімальна робоча температура | 35 град. |
Номінальна напруга | 380 В |
Максимальна робоча температура | 40 град. |
Відносна вологість | 75 % |
Країна виробник | Україна |
Гарантійний термін | 24 міс |
Джерело живлення | Електрика |
Тип управління | Електронне |
Виробник | РОСС |
Вид обладнання | Пекарська/розстоєчна шафа |
Сфера использования | Харчова промисловість |
Особливості | Функція парозволоження, Автоматичне регулювання температури |
Матеріал корпусу | Сталь |
Габаритні розміри | |
Ширина | 1240 мм |
Висота | 2440 мм |
Вага | 370 кг |
Довжина | 1440 мм |
- Ціна: 145 454 ₴