Розстоєчну шафу РОСС Savanna-3,5/380

- Під замовлення

126 514 ₴
- +380 (50) 400-46-63Отопительное оборудование
- +380 (50) 400-46-63Холодильное и хлебопекарское
- +380 (67) 570-14-67Приборы газового контроля
Опис
Розстоєчну шафу призначений для остаточної розстойки дріжджових тістових заготовок, а також быстрозамороженных напівфабрикатів з дріжджового тіста перед випіканням.
Тривалість остаточної розстойки залежить від сорту та якості борошна, від розважування шматка тіста, способу випічки, рецептури тіста, температури і вологості в расстоечном электрошкафу.
У электрошкафу автоматично підтримується мікроклімат з температурою від 35 до 400С і вологістю від 75 до 85 %. Підвищена температура необхідна для прискорення бродіння тіста, а підвищена вологість для запобігання утворення на поверхні тіста висохлої плівки-скоринки, яка при випічці призводить до розривів на поверхні хлібобулочних виробів.
Для того, щоб під час вистоювання тісто не висихало, в электрошкафу передбачена система парозволоження, яка працює за принципом «паровій бані».
При використанні розстоєчної шафи в технологічному процесі хлібопечення відбувається відновлення пористої структури (збільшення в об'ємі в 2-2,5 рази), накопичення смакових і ароматичних речовин в тістових заготовках.
Конструкція расстоечных шаф.
Являє собою металеву конструкцію прямокутної форми, складається з герметичного нержавіючого внутрішнього кожуха і зовнішньої обшивки. На бічній панелі розстоєчної шафи розташований електронний пульт управління. Контроль вологості здійснюється за допомогою датчика вологості. Контроль мікроклімату всередині камери здійснюється за допомогою датчика температури. Скляні двері з гумовим ущільнювачем по периметру дозволяють оператору спостерігати за процесом расстойки. На підлозі електрошафи є напрямні профілі для заїзду візки. Ліворуч і праворуч над напрямними профілями розміщені два нагрівальних елемента, закриті захисними кожухами. З лівого боку растоечного шафи, в пультовом відсіку, розташовані бачок пароутворювача і пароутворювач, які служать для підтримки необхідної вологості.
Пароутворювач являє собою герметичний короб прямокутної форми, у якого знизу розташований штуцер для підведення води, а зверху патрубок для відводу пари. У внутрішню порожнину короби вводиться нагрівальний елемент - ТЕН. Короб закривається герметичною кришкою.
Область застосування расстоечных шаф:
Розстоєчні шафи використовуються практично у всіх великих та малих хлібопекарських і кулінарних виробництвах, а також в таких закладах як:
- кафе, ресторани та заклади фаст-фуду;
- міні-пекарні;
- піцерії;
- заводські, шкільні їдальні, а також кухні дошкільних освітніх закладів.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Номінальна споживана потужність | 4 кВт |
Колір корпусу | Сірий |
Мінімальна робоча температура | 35 град. |
Номінальна напруга | 380 В |
Максимальна робоча температура | 40 град. |
Відносна вологість | 75 % |
Країна виробник | Україна |
Гарантійний термін | 24 міс |
Джерело живлення | Електрика |
Тип управління | Електронне |
Виробник | РОСС |
Вид обладнання | Пекарська/розстоєчна шафа |
Сфера использования | Харчова промисловість |
Особливості | Функція парозволоження, Автоматичне регулювання температури |
Матеріал корпусу | Сталь |
Габаритні розміри | |
Ширина | 1220 мм |
Висота | 2440 мм |
Вага | 320 кг |
Довжина | 1280 мм |
Інформація для замовлення
- Ціна: 126 514 ₴