Кошик
8 відгуків
Інтернет-магазин "ABILE"
+380 (50) 400-46-63
+380 (50) 400-46-63
+380 (67) 570-14-67

Піч ротаційна РОСС Rotuma-90-Р

  • Під замовлення
clockВідправка з 30 червня 2023

від 450 000 грн

+380504004663
  • +380 (50) 400-46-63
    Отопительное оборудование
  • +380 (50) 400-46-63
    Холодильное и хлебопекарское
  • +380 (67) 570-14-67
    Приборы газового контроля
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Піч ротаційна РОСС Rotuma-90-Р
Піч ротаційна РОСС Rotuma-90-РПід замовлення
від 450 000 грн
+380504004663
  • +380 (50) 400-46-63
    Отопительное оборудование
  • +380 (50) 400-46-63
    Холодильное и хлебопекарское
  • +380 (67) 570-14-67
    Приборы газового контроля
Купити

Опис

Ротаційні печі «РОСС» призначені для випічки широкого асортименту продукції:

- житньо-пшеничних сортів хліба,

- пшеничних сортів хліба,

- хлібобулочних виробів,

- кондитерських виробів,

- виробів з листкового тіста,

- пряникових виробів,

- сушіння сухарів із пшеничного і житньо-пшеничного хліба в умовах інтенсивної експлуатації на хлібозаводах, кондитерських фабриках, супермаркетах, а також механізованих пекарнях.

Універсальність використання ротаційних печей полягає в можливості випікання в одній печі великого асортименту хлібобулочних і кондитерських виробів високої якості без перенастроювання повітряних потоків у пекарній камері, що призводить до зниження матеріальних витрат на підприємствах, пов'язаних з експлуатацією даного виду обладнання.

Ротаційні печі «РОСС» мають збірно-розбірну конструкцію для спрощення транспортування і установки устаткування на підприємствах.

Печі поставляються на підприємства в розібраному вигляді (окремими секціями, які можна заносити у виробничі приміщення через стандартні дверні отвори). При монтажі секції з'єднуються за допомогою сталевих клинів, що значно скорочує кількість часу на встановлення печей. Корпус печі виконаний з нержавіючої сталі.

 

Випічка широкого асортименту хлібобулочних і кондитерських виробів високої якості (рівномірне випікання, високий підйом, рівномірно забарвлена поверхня, глянсова скоринка) забезпечується:

- ефективною системою циркуляції гарячого повітря з відцентровим вентилятором створює у пекарній камері однорідний повітряний потік оптимальної швидкості (1,7 - 2,5 м/с), що надходить у камеру розподіленим по всій глибині і ширині. Оригінальна конструкція повітроводів із спеціальним каналам, через ряд отворів, оснащених регульованими заслінками забезпечує великий обсяг і помірну швидкість повітряного потоку. Рівномірна подача потоків гарячого повітря під дека, в поєднанні з обертанням візки на низькій швидкості забезпечує рівномірне і ефективне випікання хлібобулочних і кондитерських виробів.

- потужною системою парозволоження (парогенератор касетного типу з каскадним каналом подачі води), розміщеної безпосередньо в потоці гарячого повітря і забезпечує миттєве випаровування (8 літрів води перетворюється в пар протягом 20 секунд) необхідної кількості води для максимального підйому печених виробів і освіти глянцевою тонкої скоринки без тріщин на поверхні. Ефективність парозволоження зберігається і при невисокому тиску води, що підводиться.

Випічка в печі здійснюється на стелажного візка.

Всередині хлібопекарської камери вгорі розташований кронштейн для плавного підйому і фіксації візка з тестовими заготовками. При відкриванні дверцят печі спрацьовує важільна система підйому візка. Кронштейн автоматично опускається, візок закочується в камеру вручну і заходить на «черевик» кронштейна. При закриванні двері печі візок плавно піднімається на кронштейні.

Кронштейн складається з кулачкового механізму, за якого обертаються дві пари підшипників, розташовані на півосях під кутом 180 °. Обертання візки на кронштейні під час випічки здійснюється підшипниковий механізмом, який приводиться в рух електродвигуном через клиноремінну передачу.

Висока навантажувальна здатність верхнього приводу дозволяє випікати продукцію в режимі інтенсивної експлуатації.

Верхній привід обертання, низький поріг пекарної камери з трапом, дозволяють уникнути трясіння тістових заготовок при закочуванні стелажного візка, виключають її зміщення під час випічки.

Система керування печами побудована на базі мікропроцесорного контролера і забезпечує мінімальне технічне обслуговування, високу надійність у експлуатації, максимальний набір функцій керування піччю.

Управління технологічним процесом здійснюється за допомогою сенсорних елементів керування та вводу інформації, розташованих на екрані панелі керування.

Основні функції, що задаються з панелі управління:

- введення, редагування, зберігання і відтворювання у автоматичному режимі до 250 програм випічки з можливістю задання технологічних параметрів на кожному кроці;

- корегування програм під час випічки;

- автоматичне парозволоження в циклі випічки і режим випічки без парозволоження;

- завдання та індикація прямого і зворотного відліку часу випічки;

- відображення графічної і текстової інформації про режими роботи, аварійні ситуації і вироблених маніпуляціях на дисплеї.

Економічність ротаційних печей «РОСС»

Основний критерій економічності ротаційної печі - час відновлення температурного режиму між циклами випічки.

Фактори, що впливають на здатність ротаційної печі швидко виходити на встановлений температурний режим:

- компактний трубчастий теплообмінник з жаростійкої нержавіючої сталі з зонним нагріванням для найбільшої температурної ефективності, що забезпечує високий коефіцієнт корисної дії самої печі;

- двошарова ізоляція з мінеральної вати, спресованої в пластини, що забезпечує високоефективну теплоізоляцію;

- Тени (в електричній печі) розділені на групи, які дозволяють під час випічки підтримувати температуру, використовуючи тільки 50% від встановленої потужності;

- герметична ущільнювальна гума по периметру дверей;

- конструкція системи парозволоження із збереженням (накопичення великої кількості) тепла допомагає печі швидко відновлюватися температури в камері печі між циклами випічки;

Можливість збереження тепла у ротаційних печах «РОСС» є одним з основних факторів, який впливає на економію енергії та виробничого часу.

Системи безпеки хлібопекарської печі

- захист від перегріву за рахунок установки термостата в самій нагрівається частині теплообмінника;

- ручка безопасности предусмотрена с внутренней стороны двери печи, для случаев, когда обслуживающий персонал оказывается замкнут внутри;

- отражающий экран и карман без утеплителя с внутренней стороны двери для свободной циркуляции воздуха, препятствующей перегреву двери;

-  при открывании двери во время выпечки автоматически включается вытяжка, как следствие горячий пар не обжигает оператора;

- при открывании двери срабатывает концевой выключатель, останавливающий привод вращения тележки.

Преимущества ротационной печи

- два исполнения: газовые (Г) и электрические (Э);

- висока продуктивність і компактність;

- безперервність виробництва, низьке споживання енергії;

- гнучке регулювання режимів випікання (можливість завдання в програмі будь-яких режимів випікання, які підтримуються автоматично за заданою програмою);

- стабільність підтримання технологічних режимів;

- інтерфейс для читання / запису даних;

- потужний генератор пари;

- фронтальне розташування зони обслуговування дозволяє встановлювати печі в ряд, економлячи виробничі площі;

- велике вікно в дверях для контролю процесу випічки;

- можливість легкого доступу до всіх вузлів та агрегатів для огляду і максимально швидкого техобслуговування.

Характеристики

Основні
Номінальна споживана потужність46 кВт
Тип управлінняЕлектронне
Виробник РОСС
Номінальна напруга380 В
Тип пароутворення Інжекторний
Сфера использованияХарчова промисловість
ОсобливостіМожливість підключення до водопроводу, Таймер
Країна виробникУкраїна
Гарантійний термін 24 міс
Параметри листів і гастроємкостей
Ширина780 мм
Довжина660 мм
Габаритні розміри
Загальна висота2100 мм
Користувацькі характеристики
Вага1100
МатеріалСталь
Вид обладнанняпіч ротаційна
Загальна ширина1520
Загальна довжина1520

Інформація для замовлення

  • Ціна: від 450 000 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner