Піч ротаційна РОСС Rotuma-90-Р
від 450 000 ₴
- Під замовлення
- +380 (50) 400-46-63Отопительное оборудование
- +380 (50) 400-46-63Холодильное и хлебопекарское
- +380 (98) 406-46-63Приборы газового контроля
Ротаційні печі «РОСС» призначені для випікання широкого асортименту продукції:
- житньо-пшеничних сортів хліба,
— пшеничних сортів хліба,
— хлібобулочних виробів,
- кондитерських виробів,
- виробів зі шаруватого тіста,
- пряникових виробів,
- сушіння сухарів із пшеничного та житньо-пшеничного хліба в умовах інтенсивної експлуатації на хлібозаводах, кондитерських фабриках, супермаркетах, а також механізованих пекарнях.
Універсальність використання ротаційних печей полягає в можливості випікання в одній печі великого асортименту хлібобулочних і кондитерських виробів високої якості без перенастроювання повітряних потоків у пекарній камері, що призводить до зниження фінансових витрат на підприємствах, пов'язаних з експлуатацією цього виду обладнання.
Ротаційні печі «РОСС» мають збірно-розбірну конструкцію для спрощення транспортування та встановлення обладнання на підприємствах.
Пічі постачаються на підприємства в розібраному вигляді (окремими секціями, які можна заносити у виробничі приміщення через стандартні дверні отвори). Під час монтажу секції з'єднуються сталевими клинами, що неабияк скорочує кількість часу на встановлення печей. Корпус печі виготовлений із неіржавкої сталі.
Випікання широкого асортименту хлібобулочних і кондитерських виробів високої якості (Рівномірне випікання, високий підйом, рівномірно пофарбована поверхня, глянсова скоринка) забезпечується:
- ефективною системою циркуляції гарячого повітря з Відцентровим вентилятором створює в пекарній камері однорідний повітряний потік оптимальної швидкості (1,7-5 м/с), що входить до камери розподілених на всій глибині та ширині. Оригінальна конструкція повітроводів зі спеціальним каналом, через низку отворів, обладнаних регульованими заскочками, забезпечує великий об'єм і помірну швидкість повітряного потоку. Рівномірне подавання потоків гарячого повітря під дека, у поєднанні з обертанням візка на низькій швидкості забезпечує рівномірне й ефективне випікання хлібобулочних і кондитерських виробів.
- потужною системою парозволоження (парогенератор касетного типу з каскадним каналом подавання води), розміщеним безпосередньо в потоці гарячого повітря й забезпечує миттєве випаровування (8 літрів води перетворюється в пару впродовж 20 секунд) необхідної кількості води для максимального підіймання виробів, що випікаються, та утворення глянсової тонкої скоринки без тріщин на їх поверхні. Ефективність парозволоження зберігається й за невисокого тиску води, що підводиться.
Випікання в печі здійснюється на стелажному візку.
Усередині хлібопекарної камери вгорі розташований кронштейн для плавного підіймання та фіксації візка з тестовими заготовками. Під час відчинення дверей печі спрацьовує важільна система підіймання візка. Кронштейн автоматично опускається, візок закочується в камеру вручну та заходить на «башмак» кронштейна. Під час зачиняння дверей печі візок плавно підіймається на кронштейні.
Кронштейн складається з кулачкового механізму, за яким обертаються дві пари підшипників, розташовані на півосях під кутом 180°. Обертання візка на кронштейні під час випікання здійснюється підшипниковим механізмом, який приводиться в рух електродвигуном через кліногенне передавання.
Висока навантажувальна здатність верхнього привода дає змогу випікати продукцію в режимі інтенсивної експлуатації.
Верхній привод обертання, низький поріг пекарної камери з трапом дають змогу уникнути трясіння тестових заготівок під час закачування стелажного візка, виключають його зміщення під час випікання.
Система керування піччю побудована на базі мікропроцесорного контролера та забезпечує мінімальне технічне обслуговування, високу надійність в експлуатації, максимальний набір функцій керування піччю.
Керування технологічним процесом здійснюється за допомогою сенсорних елементів керування і введення інформації, розташованих на екрані панелі керування.
Основні функції, які віддаються з панелі керування:
- введення, редагування, зберігання і відтворення в автоматичному режимі до 250 програм випічки з можливістю завдання технологічних параметрів у кожному кроці;
- коригування програм під час випікання;
- автоматичне парозволоження в циклі випікання та режим випікання без парозволоження;
- завдання й індикація прямого та зворотного відліку часу випікання;
— показ графічної та текстової інформації про режими роботи, аварійні ситуації та вироблені маніпуляціями на дисплеї.
Економність ротаційних печей «РОСС»
Основний критерій економності ротаційної печі — час відновлення температурного режиму між циклами випікання.
Фактори, що впливають на здатність ротаційної печі швидко виходити на встановлений температурний режим:
- компактний трубчастий теплообмінник із жаростійкої неіржавкої сталі з зонним нагріванням для найбільшої температурної ефективності, що забезпечує високий коефіцієнт корисної дії самої печі;
- двошарова ізоляція з мінеральної вати, спресованої в пластини, що забезпечує високоефективну теплоізоляцію;
- ТЕНи (в електричній печі) розділені на групи, які дають змогу під час випікання підтримувати температуру, використовуючи тільки 50% від встановленої потужності;
- герметична ущільнювальна гума по периметру дверей;
- конструкція системи парозволоження зі збереженням (накопичення великої кількості) тепла допомагає печі швидко відновлюватися температури в камері печі між циклами випікання;
Можливість збереження тепла в ротаційних печах «РОСС» є одним з основних чинників, який впливає на економію енергії та виробничого часу.
Системи безпеки хлібопекарної печі
- захист від перегрівання завдяки встановленню термостата в найбільш нагрівній частині теплообмінника;
- ручка безпеки передбачена з внутрішнього боку дверей печі, для випадків, коли обслуговальний персонал опиняється замкнений всередині;
- відбивний екран і кишеня без утеплювача з внутрішнього боку дверей для вільної циркуляції повітря, що перешкоджає перегріванню дверей;
- під час відчинення дверей під час випікання автоматично вмикається витяжка, як наслідок гаряча пара не обпікає оператора;
— під час відчинення дверей спрацьовує кінцевий вимикач, який зупиняє привод обертання візка.
Переваги ротаційної печі
- два виконання: газові (Г) та електричні (Е);
- висока продуктивність і компактність;
- безперервність виробництва, низьке споживання енергії;
- гнучке регулювання режимів випікання (можливість завдання в програмі будь-яких режимів випікання, які підтримуються автоматично за заданою програмою);
- стабільність підтримання технологічних режимів;
- інтерфейс для читання/запису даних;
- потужний генератор пари;
- фронтальне розташування зони обслуговування дає змогу встановлювати печі в ряд, заощаджуючи виробничі площі;
- велике вікно у двері для контролю процесу випікання;
— можливість легкого доступу до всіх вузлів і агрегатів для огляду та максимально швидкого техобслуговування.
Основні | |
---|---|
Номінальна споживана потужність | 46 кВт |
Тип управління | Електронне |
Виробник | РОСС |
Номінальна напруга | 380 В |
Тип пароутворення | Інжекторний |
Сфера использования | Харчова промисловість |
Особливості | Можливість підключення до водопроводу, Таймер |
Країна виробник | Україна |
Гарантійний термін | 24 міс |
Параметри листів і гастроємкостей | |
Ширина | 780 мм |
Довжина | 660 мм |
Габаритні розміри | |
Загальна висота | 2100 мм |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 1100 |
Матеріал | Сталь |
Вид обладнання | піч ротаційна |
Загальна ширина | 1520 |
Загальна довжина | 1520 |
- Ціна: від 450 000 ₴