Піч ротаційна РОСС Rotuma-135-Р

- Під замовлення

516 200 грн
- +380 (50) 400-46-63Отопительное оборудование
- +380 (50) 400-46-63Холодильное и хлебопекарское
- +380 (67) 570-14-67Приборы газового контроля
Опис
Ротаційні печі «РОСС» призначені для випічки широкого асортименту продукції:
- житньо-пшеничних сортів хліба,
- пшеничних сортів хліба,
- хлібобулочних виробів,
- кондитерських виробів,
- виробів з листкового тіста,
- пряникових виробів,
- сушіння сухарів із пшеничного і житньо-пшеничного хліба в умовах інтенсивної експлуатації на хлібозаводах, кондитерських фабриках, супермаркетах, а також механізованих пекарнях.
Універсальність використання ротаційних печей полягає в можливості випікання в одній печі великого асортименту хлібобулочних і кондитерських виробів високої якості без перенастроювання повітряних потоків у пекарній камері, що призводить до зниження матеріальних витрат на підприємствах, пов'язаних з експлуатацією даного виду обладнання.
Ротаційні печі «РОСС» мають збірно-розбірну конструкцію для спрощення транспортування і установки устаткування на підприємствах.
Печі поставляються на підприємства в розібраному вигляді (окремими секціями, які можна заносити у виробничі приміщення через стандартні дверні отвори). При монтажі секції з'єднуються за допомогою сталевих клинів, що значно скорочує кількість часу на встановлення печей. Корпус печі виконаний з нержавіючої сталі.
Випічка широкого асортименту хлібобулочних і кондитерських виробів високої якості (рівномірне випікання, високий підйом, рівномірно забарвлена поверхня, глянсова скоринка) забезпечується:
- ефективною системою циркуляції гарячого повітря з відцентровим вентилятором створює у пекарній камері однорідний повітряний потік оптимальної швидкості (1,7 - 2,5 м/с), що надходить у камеру розподіленим по всій глибині і ширині. Оригінальна конструкція повітроводів із спеціальним каналам, через ряд отворів, оснащених регульованими заслінками забезпечує великий обсяг і помірну швидкість повітряного потоку. Рівномірна подача потоків гарячого повітря під дека, в поєднанні з обертанням візки на низькій швидкості забезпечує рівномірне і ефективне випікання хлібобулочних і кондитерських виробів.
- потужною системою парозволоження (парогенератор касетного типу з каскадним каналом подачі води), розміщеної безпосередньо в потоці гарячого повітря і забезпечує миттєве випаровування (8 літрів води перетворюється в пар протягом 20 секунд) необхідної кількості води для максимального підйому печених виробів і освіти глянцевою тонкої скоринки без тріщин на поверхні. Ефективність парозволоження зберігається і при невисокому тиску води, що підводиться.
Випічка в печі здійснюється на стелажного візка.
Всередині хлібопекарської камери вгорі розташований кронштейн для плавного підйому і фіксації візка з тестовими заготовками. При відкриванні дверцят печі спрацьовує важільна система підйому візка. Кронштейн автоматично опускається, візок закочується в камеру вручну і заходить на «черевик» кронштейна. При закриванні двері печі візок плавно піднімається на кронштейні.
Кронштейн складається з кулачкового механізму, за якого обертаються дві пари підшипників, розташовані на півосях під кутом 180 °. Обертання візки на кронштейні під час випічки здійснюється підшипниковий механізмом, який приводиться в рух електродвигуном через клиноремінну передачу.
Висока навантажувальна здатність верхнього приводу дозволяє випікати продукцію в режимі інтенсивної експлуатації.
Верхній привід обертання, низький поріг пекарної камери з трапом, дозволяють уникнути трясіння тістових заготовок при закочуванні стелажного візка, виключають її зміщення під час випічки.
Система керування печами побудована на базі мікропроцесорного контролера і забезпечує мінімальне технічне обслуговування, високу надійність у експлуатації, максимальний набір функцій керування піччю.
Управління технологічним процесом здійснюється за допомогою сенсорних елементів керування та вводу інформації, розташованих на екрані панелі керування.
Основні функції, що задаються з панелі управління:
- введення, редагування, зберігання і відтворювання у автоматичному режимі до 250 програм випічки з можливістю задання технологічних параметрів на кожному кроці;
- корегування програм під час випічки;
- автоматичне парозволоження в циклі випічки і режим випічки без парозволоження;
- завдання та індикація прямого і зворотного відліку часу випічки;
- відображення графічної і текстової інформації про режими роботи, аварійні ситуації і вироблених маніпуляціях на дисплеї.
Економічність ротаційних печей «РОСС»
Основний критерій економічності ротаційної печі - час відновлення температурного режиму між циклами випічки.
Фактори, що впливають на здатність ротаційної печі швидко виходити на встановлений температурний режим:
- компактний трубчастий теплообмінник з жаростійкої нержавіючої сталі з зонним нагріванням для найбільшої температурної ефективності, що забезпечує високий коефіцієнт корисної дії самої печі;
- двошарова ізоляція з мінеральної вати, спресованої в пластини, що забезпечує високоефективну теплоізоляцію;
- Тени (в електричній печі) розділені на групи, які дозволяють під час випічки підтримувати температуру, використовуючи тільки 50% від встановленої потужності;
- герметична ущільнювальна гума по периметру дверей;
- конструкція системи парозволоження із збереженням (накопичення великої кількості) тепла допомагає печі швидко відновлюватися температури в камері печі між циклами випічки;
Можливість збереження тепла у ротаційних печах «РОСС» є одним з основних факторів, який впливає на економію енергії та виробничого часу.
Системи безпеки хлібопекарської печі
- захист від перегріву за рахунок установки термостата в самій нагрівається частині теплообмінника;
- ручка безпеки передбачена з внутрішньої сторони дверей печі, для випадків, коли обслуговуючий персонал виявляється замкнений всередині;
- відображає екран і кишеню без утеплювача з внутрішньої сторони дверей для вільної циркуляції повітря, що перешкоджає перегріву двері;
- при відкриванні дверей під час випічки витяжка автоматично включається, як наслідок гарячий пар не обпікає оператора;
- при відкриванні дверей спрацьовує кінцевий вимикач, який зупиняє привід обертання візка.
Переваги ротаційної печі РОСС
- два виконання: газове (Г) і електричні (Е);
- висока продуктивність і компактність;
- безперервність виробництва, низьке споживання енергії;
- гнучке регулювання режимів випікання (можливість завдання в програмі будь-яких режимів випікання, які підтримуються автоматично за заданою програмою);
- стабільність підтримання технологічних режимів;
- інтерфейс для читання / запису даних;
- потужний генератор пари;
- фронтальне розташування зони обслуговування дозволяє встановлювати печі в ряд, економлячи виробничі площі;
- велике вікно в дверях для контролю процесу випічки;
- можливість легкого доступу до всіх вузлів та агрегатів для огляду і максимально швидкого техобслуговування.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Номінальна споживана потужність | 46 кВт |
Виробник | РОСС |
Країна виробник | Україна |
Сфера использования | Харчова промисловість |
Номінальна напруга | 380 В |
Гарантійний термін | 24 міс |
Особливості | Можливість підключення до водопроводу, Таймер |
Тип пароутворення | Інжекторний |
Тип управління | Електронне |
Габаритні розміри | |
Ширина | 600 мм |
Довжина | 700 мм |
Загальна висота | 2470 мм |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 1500 |
Матеріал | Сталь |
Вид обладнання | піч ротаційна |
Загальна ширина | 1520 |
Загальна довжина | 1520 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 516 200 грн