Кошик
8 відгуків
Інтернет-магазин "ABILE"
+380 (50) 400-46-63
+380 (50) 400-46-63
+380 (67) 570-14-67

Піч подова Marmory-72-Е-П

  • Під замовлення
clockВідправка з 30 червня 2023

121 953 грн

+380504004663
  • +380 (50) 400-46-63
    Отопительное оборудование
  • +380 (50) 400-46-63
    Холодильное и хлебопекарское
  • +380 (67) 570-14-67
    Приборы газового контроля
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Піч подова Marmory-72-Е-П
Піч подова Marmory-72-Е-ППід замовлення
121 953 грн
+380504004663
  • +380 (50) 400-46-63
    Отопительное оборудование
  • +380 (50) 400-46-63
    Холодильное и хлебопекарское
  • +380 (67) 570-14-67
    Приборы газового контроля
Купити

Опис

    Печі подові призначені для одночасної випічки в окремих пекарних камерах різних житньо-пшеничних і пшеничних сортів хліба, хлібобулочних виробів, різних видів борошняних кондитерських та листкових виробів, печива, пряників. Це обумовлено тим, що встановлення та регулювання температури в кожній пекарної камері здійснюється індивідуально, під конкретний вид продукції, будь то хлібобулочні, кондитерські вироби або страви з м'яса, риби, овочів, або просто запіканки.

Хліб в подової печі виходить повітряним, пористим, з хрусткою скоринкою, піца – ідеально пропеченою.

Завдяки своїй універсальності і простоті конструкції подові печі застосовуються в супермаркетах, механізованих пекарнях, ресторанах, кондитерських виробництвах, на підприємствах громадського харчування. Подова піч отримала свою назву завдяки ярусах (подам), на які викладаються заготовки з тіста або страви. Одна піч може мати від 1 до 4 ярусів (незалежних ізольованих хлібопекарських камер), від цього залежить продуктивність пристрою, тобто кількість виробів, які Ви зможете приготувати за один цикл. Випічка продукції відбувається на деках, які встановлюються на під кожної камери окремо. Під - це металева або керамічна плита, безпосередньо на якій проводиться випічка.

Подові печі мають суцільнозварну конструкцію.

Конструкцією подових печей забезпечується:

- установка і автоматична підтримка заданої температури нижньої і верхньої груп нагрівальних елементів;

- кожна пекарна камера подової печі обладнана терморегулятором і системою парозволоження (вода в ванночки заливається через отвори, розташовані з лівої сторони печі);

- відключення верхніх нагрівальних елементів можливо з панелі управління;

- в пекарних камерах печей створюється рівномірний теплове поле, що забезпечує рівномірну випічку або однорідну термообробку продуктів в нерухомій повітряному середовищі завдяки розташуванню нагрівальних елементів під подом та над склепінням кожної камери;

- встановлення температурних параметрів і відлік часу, подача звукового сигналу після закінчення заданого часу, здійснюється за допомогою електронного пульта управління;

- витяжної зонд у верхній частині печі служить для з'єднання електропечі з витяжною вентиляцією - витяжної зонд забезпечує відведення продуктів згорання із зони випічки у витяжну вентиляцію;

Конкурентні переваги печі:

- високі пекарні камери, що дозволяють випікати формовий хліб, виключаючи підгорання верхньої кірки від контакту зі склепінням;

- індивідуальна установка і підтримка температури в кожній пекарної камері;

- плавне регулювання температури нижньої і верхньої груп нагрівальних елементів в кожній пекарної камері;

- під печі виконаний з металевого або керамічного матеріалу, що дозволяє акумулювати велику кількість тепла;

- система парозволоження дозволяє розподіляти пару в необхідній кількості на кожен ярус залежно від випікається продукції;

- подова піч цілком не видає вібрацій при готуванні, саме тому в подової печі не осядуть бісквіти, суфле, меренги;

- тривалий термін експлуатації завдяки застосуванню жароміцної сталі;

-проста конструкція, висока ремонтопридатність... можливість легкого доступу до всіх вузлів для огляду і технічного обслуговування;

- подові печі мають мінімальні теплові втрати за рахунок використання сучасних теплоізоляційних матеріалів;

- можливість контролювати процес готування за рахунок підсвічування камери і наявності скляних дверей;*

- простота очищення всіх внутрішніх елементів.

 

Печі випускаються в декількох модифікаціях, які відрізняються кількістю пекарних камер, матеріалом облицювання, наявністю опцій. Для остаточної розстойки тістових заготовок перед випіканням в печах Marmory застосовуються розстоєчні шафи Savanna.

Характеристики

Основні
Кількість рівнів3
Номінальна споживана потужність72 кВт
Колір корпусу Сірий
Номінальна напруга380 В
Країна виробникУкраїна
Гарантійний термін 24 міс
Джерело живленняЕлектрика
Тип управлінняЕлектронно-механічне
Виробник РОСС
Тип пароутворення Без пароутворення
Сфера использованияХарчова промисловість
ОсобливостіТаймер, Ручна подача вологості
Габаритні розміри
Загальна ширина1140 мм
Загальна довжина1420 мм
Загальна висота1805 мм
Параметри листів і гастроємкостей
Ширина690 мм
Довжина470 мм
Користувацькі характеристики
Вага460
МатеріалСталь
Вид обладнанняпечі хлібопекарські

Інформація для замовлення

  • Ціна: 121 953 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner