Кошик
10 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

+380 (50) 400-46-63
+380 (50) 400-46-63
+380 (98) 406-46-63
Інтернет-магазин "ABILE"
Кошик

Піч підова Marmory-72-Е-П

121 953 

  • Під замовлення
clockВідправка з 18 травня 2024
Піч підова Marmory-72-Е-П
Піч підова Marmory-72-Е-ППід замовлення
121 953 
+380504004663
  • +380 (50) 400-46-63
    Отопительное оборудование
  • +380 (50) 400-46-63
    Холодильное и хлебопекарское
  • +380 (98) 406-46-63
    Приборы газового контроля
+380504004663
  • +380 (50) 400-46-63
    Отопительное оборудование
  • +380 (50) 400-46-63
    Холодильное и хлебопекарское
  • +380 (98) 406-46-63
    Приборы газового контроля
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

    Пічі підві призначені для одночасного випікання в окремих пекарних камерах різних житньо-пшеничних і пшеничних сортів хліба, хлібобулочних виробів, різних різновидів борошняних кондитерських і слоєних виробів,  печива, пряників. Це зумовлено тим, що встановлення та регулювання температури в кожній пекарній камері здійснюється індивідуально, під конкретний тип продукції, чи то хлібобулочні,  кондитерські вироби або страви з м'яса, риби, овочів або просто запіканки.

    Хліб у підвій печі виходить повітряним, пористим, з хрусткою скоринкою, піца — ідеально пропеченою.

    Завдяки своїй універсальності та простоті конструкції підєві печі застосовуються в супермаркетах, механізованих пекарнях, ресторанах, у кондитерських виробництвах, на підприємствах громадського харчування. Похарка дістала свою назву завдяки ярусам (подам), на які і викладаються заготівки з тіста або страви. Одна піч може мати від 1 до 4 ярусів (незалежних ізольованих хлібопекарних камер), від цього залежить продуктивність пристрою, тобто кількість виробів, які Ви зможете приготувати за один цикл.  Випікання продукції відбувається на деках, які встановлюються на під кожної камери окремо. Під це металева або керамічна плита, безпосередньо на якій виробляється випічка.

    Підєві печі мають суцільнозварну конструкцію.

Конструкцією підових печей забезпечується:

- встановлення й автоматичне підтримання заданої температури нижньої та верхньої груп нагрівальних елементів;

- кожна пекарна камера підошва має терморегулятор  і системою парозволоження  (вода у ванночки заливається через отвори, розташовані з лівого боку печі);

- вимкнення верхніх нагрівальних елементів можливе з панелі керування;

- у пікарних камерах печей створюється рівномірне теплове поле, що забезпечує рівномірне випікання або однорідне термооброблення продуктів у нерухомому повітряному середовищі завдяки розташуванню нагрівальних елементів під подом і над склепінням кожної камери;

- встановлення температурних параметрів і відлік часу, подавання звукового сигналу після закінчення заданого часу, здійснюється за допомогою електронного пульта керування;

- витяжний зонд у верхній частині печі слугує для з'єднання електропечі з витяжною вентиляцією — витяжний зонд забезпечує відведення продуктів згоряння з зони випікання у витяжну вентиляцію;

Конкурентні переваги печі:

- високі пекарні камери, що дають змогу випікати формовий хліб, усуваючи підгоряння верхньої кірки від контакту зі склепінням;

- індивідуальне встановлення та підтримка температури в кожній пекарній камері;

 - плавне регулювання температури нижньої та верхньої груп нагрівальних елементів у кожній пекарній камері;

- під печі виготовлений із металевого або керамічного матеріалу, що дає змогу акумулювати велику кількість тепла;

- система парозволоження дає змогу розподіляти пару в необхідній кількості на кожен ярус залежно від продукції, що випікається;

- підова піч абсолютно не видає вібрацій під час готування, саме тому в підвій печі не осядуть бісквіти, суфле, меренги;

- тривалий термін експлуатації завдяки застосуванню жароміцної сталі;

-проста конструкція, висока ремонтопридатність... можливість легкого доступу до всіх вузлів для огляду та технічного обслуговування;

- підєві печі мають мінімальні теплові втрати завдяки використанню сучасних теплоізоляційних матеріалів;

- можливість контролювати процес готування завдяки підсвітці камери та наявності скляних дверей;*

— простота очищення всіх внутрішніх елементів.

 

Піч випускаються в декількох модифікаціях, що відрізняються кількістю пекарних камер, матеріалом личкування, наявністю опцій. Для остаточного розстоювання тестових заготівок перед випічкою в печах Marmory застосовуються розстібні шафи Savanna.

Характеристики
Основні
Кількість рівнів3
Номінальна споживана потужність72 кВт
Колір корпусуСірий
Номінальна напруга380 В
Країна виробникУкраїна
Гарантійний термін24 міс
Джерело живленняЕлектрика
Тип управлінняЕлектронно-механічне
ВиробникРОСС
Тип пароутворенняБез пароутворення
Сфера использованияХарчова промисловість
ОсобливостіТаймер, Ручна подача вологості
Габаритні розміри
Загальна ширина1140 мм
Загальна довжина1420 мм
Загальна висота1805 мм
Параметри листів і гастроємкостей
Ширина690 мм
Довжина470 мм
Користувацькі характеристики
Вага460
МатеріалСталь
Вид обладнанняпечі хлібопекарські
Інформація для замовлення
  • Ціна: 121 953 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner