Піч подова Marmory 24-Е-П

- Очікується
від 43 398 грн
- +380 (50) 400-46-63Отопительное оборудование
- +380 (50) 400-46-63Холодильное и хлебопекарское
- +380 (67) 570-14-67Приборы газового контроля
Опис
Печі подові призначені для одночасної випічки в окремих пекарних камерах різних житньо-пшеничних і пшеничних сортів хліба, хлібобулочних виробів, різних видів борошняних кондитерських та листкових виробів, печива, пряників. Це обумовлено тим, що встановлення та регулювання температури в кожній пекарної камері здійснюється індивідуально, під конкретний вид продукції, будь то хлібобулочні, кондитерські вироби або страви з м'яса, риби, овочів, або просто запіканки.
Хліб в подової печі виходить повітряним, пористим, з хрусткою скоринкою, піца – ідеально пропеченою.
Завдяки своїй універсальності і простоті конструкції подові печі застосовуються в супермаркетах, механізованих пекарнях, ресторанах, кондитерських виробництвах, на підприємствах громадського харчування. Подова піч отримала свою назву завдяки ярусах (подам), на які викладаються заготовки з тіста або страви. Одна піч може мати від 1 до 4 ярусів (незалежних ізольованих хлібопекарських камер), від цього залежить продуктивність пристрою, тобто кількість виробів, які Ви зможете приготувати за один цикл. Випічка продукції відбувається на деках, які встановлюються на під кожної камери окремо. Під - це металева або керамічна плита, безпосередньо на якій проводиться випічка.
Подові печі мають суцільнозварну конструкцію.
Конструкцією подових печей забезпечується:
- установка і автоматична підтримка заданої температури нижньої і верхньої груп нагрівальних елементів;
- кожна пекарна камера подової печі обладнана терморегулятором і системою парозволоження (вода в ванночки заливається через отвори, розташовані з лівої сторони печі);
- відключення верхніх нагрівальних елементів можливо з панелі управління;
- в пекарних камерах печей створюється рівномірний теплове поле, що забезпечує рівномірну випічку або однорідну термообробку продуктів в нерухомій повітряному середовищі завдяки розташуванню нагрівальних елементів під подом та над склепінням кожної камери;
- встановлення температурних параметрів і відлік часу, подача звукового сигналу після закінчення заданого часу, здійснюється за допомогою електронного пульта управління;
- витяжної зонд у верхній частині печі служить для з'єднання електропечі з витяжною вентиляцією - витяжної зонд забезпечує відведення продуктів згорання із зони випічки у витяжну вентиляцію;
Конкурентні переваги печі:
- високі пекарні камери, що дозволяють випікати формовий хліб, виключаючи підгорання верхньої кірки від контакту зі склепінням;
- індивідуальна установка і підтримка температури в кожній пекарної камері;
- плавне регулювання температури нижньої і верхньої груп нагрівальних елементів в кожній пекарної камері;
- під печі виконаний з металевого або керамічного матеріалу, що дозволяє акумулювати велику кількість тепла;
- система парозволоження дозволяє розподіляти пару в необхідній кількості на кожен ярус залежно від випікається продукції;
- подова піч цілком не видає вібрацій при готуванні, саме тому в подової печі не осядуть бісквіти, суфле, меренги;
- тривалий термін експлуатації завдяки застосуванню жароміцної сталі;
-проста конструкція, висока ремонтопридатність... можливість легкого доступу до всіх вузлів для огляду і технічного обслуговування;
- подові печі мають мінімальні теплові втрати за рахунок використання сучасних теплоізоляційних матеріалів;
- можливість контролювати процес готування за рахунок підсвічування камери і наявності скляних дверей;*
- простота очищення всіх внутрішніх елементів.
Печі випускаються в декількох модифікаціях, які відрізняються кількістю пекарних камер, матеріалом облицювання, наявністю опцій. Для остаточної розстойки тістових заготовок перед випіканням в печах Marmory застосовуються розстоєчні шафи Savanna.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | РОСС |
Країна виробник | Україна |
Номінальна споживана потужність | 65 кВт |
Гарантійний термін | 24 міс |
Сфера использования | Харчова промисловість |
Тип управління | Електронно-механічне |
Джерело живлення | Електрика |
Колір корпусу | Сірий |
Номінальна напруга | 380 В |
Особливості | Таймер, Ручна подача вологості |
Кількість рівнів | 1 |
Габаритні розміри | |
Вага | 120 кг |
Загальна ширина | 1115 мм |
Загальна довжина | 1420 мм |
Загальна висота | 524 мм |
Параметри листів і гастроємкостей | |
Ширина | 690 мм |
Довжина | 470 мм |
Користувальницькі характеристики | |
Матеріал | Сталь |
Вид обладнання | печі хлібопекарські |
Інформація для замовлення
- Ціна: від 43 398 грн