Кошик
8 відгуків
Інтернет-магазин "ABILE"
+380 (50) 400-46-63
+380 (50) 400-46-63
+380 (67) 570-14-67

Піч подова Marmory 24-Е-П

  • Очікується

від 43 398 грн

+380504004663
  • +380 (50) 400-46-63
    Отопительное оборудование
  • +380 (50) 400-46-63
    Холодильное и хлебопекарское
  • +380 (67) 570-14-67
    Приборы газового контроля
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Піч подова Marmory 24-Е-П
Піч подова Marmory 24-Е-ПОчікується
від 43 398 грн
+380504004663
  • +380 (50) 400-46-63
    Отопительное оборудование
  • +380 (50) 400-46-63
    Холодильное и хлебопекарское
  • +380 (67) 570-14-67
    Приборы газового контроля

Опис

Печі подові призначені для одночасної випічки в окремих пекарних камерах різних житньо-пшеничних і пшеничних сортів хліба, хлібобулочних виробів, різних видів борошняних кондитерських та листкових виробів, печива, пряників. Це обумовлено тим, що встановлення та регулювання температури в кожній пекарної камері здійснюється індивідуально, під конкретний вид продукції, будь то хлібобулочні, кондитерські вироби або страви з м'яса, риби, овочів, або просто запіканки.

Хліб в подової печі виходить повітряним, пористим, з хрусткою скоринкою, піца – ідеально пропеченою.

Завдяки своїй універсальності і простоті конструкції подові печі застосовуються в супермаркетах, механізованих пекарнях, ресторанах, кондитерських виробництвах, на підприємствах громадського харчування. Подова піч отримала свою назву завдяки ярусах (подам), на які викладаються заготовки з тіста або страви. Одна піч може мати від 1 до 4 ярусів (незалежних ізольованих хлібопекарських камер), від цього залежить продуктивність пристрою, тобто кількість виробів, які Ви зможете приготувати за один цикл. Випічка продукції відбувається на деках, які встановлюються на під кожної камери окремо. Під - це металева або керамічна плита, безпосередньо на якій проводиться випічка.

Подові печі мають суцільнозварну конструкцію.

 

Конструкцією подових печей забезпечується:

- установка і автоматична підтримка заданої температури нижньої і верхньої груп нагрівальних елементів;

- кожна пекарна камера подової печі обладнана терморегулятором і системою парозволоження (вода в ванночки заливається через отвори, розташовані з лівої сторони печі);

- відключення верхніх нагрівальних елементів можливо з панелі управління;

- в пекарних камерах печей створюється рівномірний теплове поле, що забезпечує рівномірну випічку або однорідну термообробку продуктів в нерухомій повітряному середовищі завдяки розташуванню нагрівальних елементів під подом та над склепінням кожної камери;

- встановлення температурних параметрів і відлік часу, подача звукового сигналу після закінчення заданого часу, здійснюється за допомогою електронного пульта управління;

- витяжної зонд у верхній частині печі служить для з'єднання електропечі з витяжною вентиляцією - витяжної зонд забезпечує відведення продуктів згорання із зони випічки у витяжну вентиляцію;

 

Конкурентні переваги печі:

- високі пекарні камери, що дозволяють випікати формовий хліб, виключаючи підгорання верхньої кірки від контакту зі склепінням;

- індивідуальна установка і підтримка температури в кожній пекарної камері;

- плавне регулювання температури нижньої і верхньої груп нагрівальних елементів в кожній пекарної камері;

- під печі виконаний з металевого або керамічного матеріалу, що дозволяє акумулювати велику кількість тепла;

- система парозволоження дозволяє розподіляти пару в необхідній кількості на кожен ярус залежно від випікається продукції;

- подова піч цілком не видає вібрацій при готуванні, саме тому в подової печі не осядуть бісквіти, суфле, меренги;

- тривалий термін експлуатації завдяки застосуванню жароміцної сталі;

-проста конструкція, висока ремонтопридатність... можливість легкого доступу до всіх вузлів для огляду і технічного обслуговування;

- подові печі мають мінімальні теплові втрати за рахунок використання сучасних теплоізоляційних матеріалів;

- можливість контролювати процес готування за рахунок підсвічування камери і наявності скляних дверей;*

- простота очищення всіх внутрішніх елементів.

 

Печі випускаються в декількох модифікаціях, які відрізняються кількістю пекарних камер, матеріалом облицювання, наявністю опцій. Для остаточної розстойки тістових заготовок перед випіканням в печах Marmory застосовуються розстоєчні шафи Savanna.

Характеристики

Основні
Виробник РОСС
Країна виробникУкраїна
Номінальна споживана потужність65 кВт
Гарантійний термін 24 міс
Сфера использованияХарчова промисловість
Тип управлінняЕлектронно-механічне
Джерело живленняЕлектрика
Колір корпусу Сірий
Номінальна напруга380 В
ОсобливостіТаймер, Ручна подача вологості
Кількість рівнів1
Габаритні розміри
Вага120 кг
Загальна ширина1115 мм
Загальна довжина1420 мм
Загальна висота524 мм
Параметри листів і гастроємкостей
Ширина690 мм
Довжина470 мм
Користувальницькі характеристики
МатеріалСталь
Вид обладнанняпечі хлібопекарські

Інформація для замовлення

  • Ціна: від 43 398 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner